Knitting.cz
Saving in progress
We are sorry but the post or comment has already been removed.
Saving in progress
chevron_left
chevron_right
close

Langoše

language CS
5.0
My rating:
0
favourite
1
evaluated
1
comments
0
views
906
amount
12

Langoše

language CS
5.0
My rating:
0
Ingredients
Na 15 langošů:
500 gHladké mouka
200 gZakysané smetany
250 mlMléka
1 kostkaDroždí
1 lžičkaCukru

Na pomazání a posypání:
200 gTvrdého Sýra
4 stroužkyČesneku
1/2 lžičkysoli
Kečup
Voda
Print
Share
Share
Share
Directions
1
Z droždí, mléka a cukru si uděláme kvásek.
2
Poté přidáme mouku, zakysanou smetanu, špetku soli, půl lžičky sody a dobře zamícháme.
3
Těsto necháme cca 1 hodinu kynout.
4
Z vykynutého těsta ukrojíme 12 stejně velkých bochánků, které lehce posypeme hladkou moukou a necháme je ještě 10 minut kynout.
5
Vykynuté bochánky natáhneme na velikost pánve a smažíme na rozpáleném oleji, po obou stranách, dozlatova.
6
Hotové langoše potřeme směsí ze čtyř stroužků česneku, malé lžičky soli a 2-3 lžic vody, pokapeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem.
Comments
To add a comment please log in