Knitting.cz
Saving in progress
We are sorry but the post or comment has already been removed.
Saving in progress
chevron_left
chevron_right
close

Hovězí burger

language CS
5.0
My rating:
0
favourite
2
evaluated
1
comments
0
views
770
amount
10
preparation
40 minut

Hovězí burger

language CS
5.0
My rating:
0
Ingredients
700 gHovězího mletého masa
3 lžičkySoli
2 lžičkySušené petrželky
1/4 lžičkyČerstvě namletého pepře
Print
Share
Share
Share
Directions
1
Do masa přidáme sůl, pepř, petrželku a vše dobře promícháme.
2
Poté z ochuceného masa vytvarujeme placky o průměru cca 10 cm a tloušťce 2-3 cm.
3
Každou placku zabalíme do potravinářské fólie a necháme v lednici uležet alespoň 2 hodiny.
4
Opékáme na rozpáleném grilu, nebo na pánvi z obou stran dozlatova.
5
Žemle pomažeme tatarskou omáčkou, kečupem, nebo hořčicí, přidáme plátek ledového salátu, na salát vložíme maso, na maso plátek sýra a na sýr plátky rajčete a přiklopíme.
Comments
To add a comment please log in