Knitting.cz
Probíhá ukládání
Je nám líto, ale příspěvek nebo komentář byl již odstraněn.
Probíhá ukládání
chevron_left
chevron_right
close

Langoše

language CS
5.0
Moje hodnocení:
0
oblíbené
1
hodnotilo
1
komentáře
0
zhlédnutí
167
množství
12

Langoše

language CS
5.0
Moje hodnocení:
0
Ingredience
Na 15 langošů:
500 gHladké mouka
200 gZakysané smetany
250 mlMléka
1 kostkaDroždí
1 lžičkaCukru

Na pomazání a posypání:
200 gTvrdého Sýra
4 stroužkyČesneku
1/2 lžičkysoli
Kečup
Voda
Reklama
Tisk
Sdílet
Sdílet
Sdílet
Postup
1
Z droždí, mléka a cukru si uděláme kvásek.
2
Poté přidáme mouku, zakysanou smetanu, špetku soli, půl lžičky sody a dobře zamícháme.
3
Těsto necháme cca 1 hodinu kynout.
4
Z vykynutého těsta ukrojíme 12 stejně velkých bochánků, které lehce posypeme hladkou moukou a necháme je ještě 10 minut kynout.
5
Vykynuté bochánky natáhneme na velikost pánve a smažíme na rozpáleném oleji, po obou stranách, dozlatova.
6
Hotové langoše potřeme směsí ze čtyř stroužků česneku, malé lžičky soli a 2-3 lžic vody, pokapeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte