Knitting.cz
Probíhá ukládání
Je nám líto, ale příspěvek nebo komentář byl již odstraněn.
Probíhá ukládání
chevron_left
chevron_right
close

Hovězí burger

language CS
5.0
Moje hodnocení:
0
oblíbené
1
hodnotilo
1
komentáře
0
zhlédnutí
383
množství
10
příprava
40 minut

Hovězí burger

language CS
5.0
Moje hodnocení:
0
Ingredience
700 gHovězího mletého masa
3 lžičkySoli
2 lžičkySušené petrželky
1/4 lžičkyČerstvě namletého pepře
Tisk
Sdílet
Sdílet
Sdílet
Postup
1
Do masa přidáme sůl, pepř, petrželku a vše dobře promícháme.
2
Poté z ochuceného masa vytvarujeme placky o průměru cca 10 cm a tloušťce 2-3 cm.
3
Každou placku zabalíme do potravinářské fólie a necháme v lednici uležet alespoň 2 hodiny.
4
Opékáme na rozpáleném grilu, nebo na pánvi z obou stran dozlatova.
5
Žemle pomažeme tatarskou omáčkou, kečupem, nebo hořčicí, přidáme plátek ledového salátu, na salát vložíme maso, na maso plátek sýra a na sýr plátky rajčete a přiklopíme.
Komentáře
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte